刷刷题-logo
大学职业资格刷题搜题APP
下载APP
课程
题库模板
Word题库模板
Excel题库模板
PDF题库模板
医考护考模板
答案在末尾模板
答案分章节末尾模板
题库创建教程
创建题库
登录
logo - 刷刷题
创建自己的小题库
搜索
23级大学英语2专升本题库 阅读理解 - 刷刷题
23级大学英语2专升本题库 阅读理解
题数
40
售价
¥5
手机预览
收藏
分享
复制链接
新浪微博
分享QQ
微信扫一扫
微信内点击右上角“…”即可分享
去刷题
简介
...更多
章节目录
题目预览(可预览10题)
【单选题】
[1/40]Our long-term goals mean a lot__.
A.
if we complete our short-range goals
B.
if we cannot reach solid short-term goals
C.
if we write down the dates
D.
if we put forward some plans
参考答案:
A
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[2/40]New short-term goals will build upon___.
A.
two years
B.
long-term goals
C.
current activities
D.
the goals that have been completed.
参考答案:
D
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[3/40]The intermediate goals__
A.
last for a year
B.
build on the foundation of the short-range goals
C.
allow you to become discouraged or overwhelmed
D.
will lead you to failure
参考答案:
B
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[4/40]When we complete each step of our goals,___
A.
we will win final success
B.
we are overwhelmed
C.
we will build up confidence of success
D.
we have a strong desire for setting new goals
参考答案:
C
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[5/40]It is implied but not stated in the passage that__
A.
those who have long-term goals will succeed
B.
writing down the dates may discourage you
C.
the goal is only a guide for us to reach our destination
D.
everyone should have a goal
参考答案:
C
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[6/40]What is the passage mainly about?
A.
The scientific guide on how to take action.
B.
The scientific guide on how to make a schedule.
C.
The scientific guide on how to get and stay motivated.
D.
The scientific guide on how to get started.
参考答案:
C
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[7/40]Which of the following is true according to the passage?
A.
Setting a schedule for yourself is always simple.
B.
Motivation is useless.
C.
Sometimes it’s hard to figure out how to motivate yourself?
D.
Motivation cannot compel you to take action at all.
参考答案:
C
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[8/40]Which of the following is NOT mentioned in the passage?
A.
When you don’t like doing something, just ignore it.
B.
Many people struggle to find the motivation.
C.
A ritual provides a mindless way to initiate your behavior.
D.
General willingness to do something is called motivation.
参考答案:
A
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[9/40]When we are motivated, it is easier to.
A.
bear the pain of remaining the same
B.
display a willingness to do something
C.
feel insecurity
D.
bear the inconvenience of action
参考答案:
D
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
【单选题】
[10/40]Which of the following is NOT true about motivation?
A.
It is often easier to finish a task than it was to start it in the first place.
B.
Motivation is often the cause of an action.
C.
Motivation often comes after starting a new behavior.
D.
Getting started is a form of active inspiration.
参考答案:
B
参考解析:
欢迎编辑补充或参与题目讨论
刷刷题-刷题-导入试题 - 刷刷题刷刷题-刷题-导入试题 - 刷刷题刷刷题-刷题-导入试题 - 刷刷题
刷刷题-刷题-导入试题 - 刷刷题
刷刷题-刷题-导入试题 - 刷刷题
刷刷题-单词鸭